Szia!

Hogy hívnak?

Üdvözlünk!

Az emberek kávéval való összekapcsolásának köszönhetően lett a Starbucks a világ egyik legismertebb és legszeretettebb vállalata. A Starbucksnál dolgozni olyan, mintha a barátaiddal dolgoznál együtt! Ha nálunk dolgozol, nem egy “alkalmazott” leszel – mi “partnereknek” nevezzük egymást, mivel hiszünk a közös célokban és az együtt elért sikerekben. Számunkra a partnerek a legértékesebbek. Ők teszik ezt a helyet különlegessé.

Legyél valami nagyobb részese

Történetünk 1971-ben indult. Akkoriban a szemes kávék pörökölői voltunk, kiskereskedők, akik őrölt kávét, teát és fűszereket árusítottak egyetlen üzletben a seattle-i Pike Place Market-en. 

Ma már abban a kiváltságos helyzetben vagyunk, hogy naponta vendégek millióival tudunk kapcsolatba lépni rendkívüli termékeket kínálva több, mint 28.000 üzletünkben a világ 76 országában.

cup half v3

coffe Partnereink

Starbucks partnernek lenni azt jelenti, hogy többek lehetünk egy egyszerű alkalmazottnál 

 

We You

marcell

Partner történetek

Mi imádjuk a Starbucksot és biztosak vagyunk benne, hogy te is szeretni fogod! Nézd meg, mit mondanak rólunk partnereink.

 

 

Partnereink története

 

 

Dominika

Marcell

Sziasztok!

Marcellnek hívnak, 2014-ben csatlakoztam a Starbucks Magyarország csapatához egy barátnőm ajánlásával diák baristaként az egyik legnagyobb forgalmú kávézóba a Starbucks Westend csapatához. Egyetem mellett szerettem volna egy rugalmas, nyitott, lendületes és pozitív hangulatú munkahelyet, s ez már vendégként betérve is érezhető volt, így csatlakoztam. 

Karrierem kezdetén a kávé készítésen kívül megtanulhattam a tökéletes vendégkiszolgálás alappilléreit, s fejleszthettem csapatjátékos és kommunikációs kompetenciáimat. 

Lehetőséget kaptam később menedzseri szintre fejlődni, amellyel egy kávézó üzleti menedzsmentjét sajátíthattam el. Product/facility menedzserként a kávézó árukészletéért, az üzlet gépészeti és tisztasági karbantartásáért voltam a felelős. 

Az ELTE HR mesterképzésének elvégzésével párhuzamosan people manager pozícióba léphettem, amely a kávézó HR folyamataiért, csapatépítésért felel. Így a gyakorlatban is kamatoztathattam az egyetemen megszerzett tudásomat.

2019-ben pedig üzletvezető pozícióba kerültem, amely a kávézó költségeinek menedzselése mellett, az üzlet sales és vendégkörének építéséért felel. 

Azért szeretek ezen a munkahelyen dolgozni, mert szerintem a szervezeti kultúra megteremti azokat az értékeket és lehetőségeket, amelyek a 21. században nagyon fontosak a munkavállalók számára.

Marcell

Dominika

Sziasztok!

A nevem Dominika és egészen pontosan 2015.11.06-án csatlakoztam a céghez diák baristaként. Nem tudtam eldönteni, hogy mit szeretnék tanulni, ezért miden energiámat a munkába fektettem. A Fashion Street üzlete volt a második otthonom két évig és rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagodtam, nem is említve azokat az embereket, akiket volt szerencsém megismerni, együtt dolgozni velük és őszintén a barátaimnak hívni őket.

Kezdetben nem voltam biztos abban, hogy szeretnék-e a cégen belül karriert építeni. Majd egy számomra nagyon kedves partnerrel, akivel akkor együtt dolgoztam úgy döntöttünk, hogy belevágunk a Coffee Master programba. Máig úgy gondolom, hogy ez a döntés volt az, ami a legnagyobb hatással volt a jelenlegi énemre. Számos sikerélményt köszönhetek ennek, ami annyi energiával és motivációval töltött fel, hogy úgy döntöttem, amit csak tudok, belefektetek a saját fejlődésembe, aminek nyomán másoknak is volt lehetőségem segíteni, főként a megszerzett tudásom továbbadásával. Több üzletben is dolgoztam, jelenleg azt a kávézót vezetem, ahol az egész Starbucks utazásom kezdődött.

2018-ban az a megtiszteltetés ért, hogy én képviselhettem hazánkat az EMEA Barista Championshipen Amsterdamban, amit mondanom sem kell, hogy elképesztő élmény volt. Rengeteg történetet ismerhettünk meg azoktól az emberekről, akik a háttérben dolgoznak értünk.

Büszke vagyok arra, hogy egy olyan céggel dolgozhatok együtt, ami nem csak elvesz, hanem törődik is azzal, hogy visszaadjon valamit valamilyen formában. Tudom, hogy ennél a vállalatnál minden nap egy-egy új lehetőséget, kihívást tartogat és már alig várom, hogy mik azok.

Dominika
Következő Dominika

Írjunk történelmet!

Már 50 éve írjuk saját történelmünket, aminek most te is részese lehetsz! 

 

cup
1971
cup
1983
cup
1988
cup
2001
cup
2003
cup
2006
cup
2010
cup
2018
cup
2020
cup
2021

Itt csatlakozol hozzánk!

 • 1971 - A Starbucks megnyitja első kávézóját a seattle-I Pike Place Marketen.

 • 1983 - Howard Schultz (vezérigazgató) Olaszországba, Milánóba utazik, ahol lenyűgözi a kávézók népszerűsége.

   

 • 1988 - A Starbucks sikeresen berobban az európai piacra 65 Seattle Coffee Company üzlet felvásárlásával az Egyesült Királyságban.

 • 2001 - Bevezetjük a Conservation Internationallel együttműködésben kidolgozott etikus kávébeszerzési irányelveket. 

 • 2003 - Megnyitjuk az amszterdami pörökölőüzemet, mely az első az Egyesült Államokon kívül.

 • 2006 – Az iparágban elsőként bevezetjük a hulladékújrahasznosítás során nyert rostokból készült papírpoharat, ezzel évente több mint 75.000 fát megmentve.

 • 2010 – Megnyitjuk az első magyarországi Starbucks kávézót a budapesti West End bevásárlóközpontban.

 • 2018 – Megjelenünk az olaszországi Milánóban, amely a 24. piacunk az EMEA-régióban, és az első európai Reserve pörkölőüzemünk.

 • 2020 – Magyarországon már 34 Starbucks kávézó működik.

 • 2021 – 50 éves a Starbucks

A mi felelősségünk

Mióta megnyitottuk első üzletünket 1971-ben, minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy elnyerjük vendégeink, partnereink (alkalmazottaink) és helyi közösségünk bizalmát és tiszteletét. Hogyan? Okosan cselekszünk és azt tesszük, ami a legjobb a bolygónk és mindannyiunk számára.